fbpx Skip to main content
Inspiratie

Moederdag cadeautip 2: Roze Gin

By 18 april 2021mei 30th, 2022No Comments

 

Moederdag cadeautip: Roze Gin

9 mei 2021 is het alweer moederdag. Wat geef jij jouw moeder dit jaar cadeau?

Wijnen met mama

Heerlijk vind ik dat, wijnen met mama. Als ik rond 16.00 uur bij mijn moeder langs ga ben ik verzekerd van een glaasje wijn. Het eerste wat ik doe is een slok nemen, vervolgens ga ik m’n “hart luchten” van de afgelopen weken. Waar mama uiteraard helemaal niet op zit te wachten (vaak begint het met gal spuwen, herkenbaar?)  maar he, daar zijn het moeders voor. Moeders luisteren en geven advies. Dat is fijn. Dan zijn we toe aan het tweede glaasje wijn en hebben we het over koetjes en kalfjes. Gezellig. Papa gaat koken, we eten snel, want Timeau tovenaar ( mijn zoontje van 1,5 )  moet naar bed. Opgelucht rijd ik terug naar huis, met een last van mijn schouders. Waar zouden we zijn zonder moeders?

Verras je moeder met roze Gin!

Om mama te bedanken voor haar luisterend oor van afgelopen jaar ga ik haar eens lekker verrassen met een cocktail: de Lady’s Ace. Dat heeft ze wel verdiend.

SAY WHAT? LADY’S ACE?

YES, speciaal voor vrouwen heeft de Coninckwines een Gin laten maken. Op basis van moeraardbei en hibiscus waar deze heerlijke Gin haar licht roze kleur aan te danken heeft. Omdat veel vrouwen niet van het bittertje houden in tonic had Maurice gedacht om een Gin te laten maken die je mixt met Prosecco of Demi-Sec Champagne. Hoe je hem maakt? Easy peasy:

Hoe maak je een Lady’s Ace Gin

 1. Pak een cocktailglas
 2. Doe er wat bevroren rood fruit in
 3. Een paar ijsblokjes erbij
 4. 1 shot Lady’s Ace
 5. Vul het glas met Prosecco of Demi-Sec Champagne
 6. Maak het geheel af met een gezellig rietje

Roze Gin cadeauset Geef je liever wat anders? Onlangs schreef ik een blog over moederdag cadeau inspiratie.

moederdag cadeau tip, roze gin cadeauset met glazen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
De waardering van thefoodystore.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 84 reviews.
0
  0
  Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop